Twee Jubileumconcerten ‘Innervoice’

Zondag 9 juli 2017

12:00 – 13:00 uur, Kasteel Heeswijk (deel 1)
15:00 – 16:00 uur, Kasteel Heeswijk (deel 2)


Tijdens deze twee feestelijke concerten, zullen zangleerlingen en zanggroepen van Zangschool Innervoice uit Rosmalen twee gevarieerde programma’s ten gehore brengen. Aria’s, duetten, terzetten, klassieke liederen, maar ook close-harmony, pop – en jazzy songs zullen de revue passeren. Door de afwisseling van verschillende stijlen, verschillende stemmen, begeleide zang en a capella belooft het twee boeiende programma’s te worden. In het eerste concert van 12.00 uur zullen de groepen zich presenteren. En tijdens het tweede concert van 15.00 uur de individuele zangers en zangeressen. Dat doen zij o.l.v. sopraan, zangpedagoge en muzikaal leider Ien Bouwmans (Zangschool Innervoice). Ze worden begeleid op de vleugel door pianiste Kiny Wenstedt-Hinlopen.

Over Zangschool Innervoice
Zangschool Innervoice wordt al 25 jaar geleid door zangeres en zangpedagoge Ien Bouwmans. Zij geeft privé zangles en lessen aan zangroepen. De individuele zanglessen worden gegeven in een prettige omgeving en zijn er voor jong en oud. Een natuurlijk stemgebruik, ademhaling, muzikaliteit en zelfbewustzijn staan centraal. Hieraan ligt de Lichtenberger methode ten grondslag. Alle muziekstijlen staan op het repertoire. Leerlingen worden door haar begeleid op de piano. Zanggroepen oefenen in kleine groepen van 3 tot 6 personen. Dan ligt het accent op het ontwikkelen van het gehoor, de stem en meerstemmigheid. Centraal staan samen/koorklank, zelfstandigheid, ritmiek en klankkleur.

Kiny Wenstedt-Hinlopen (Gemonde) volgde aan de Nijmeegse muziekschool pianoles en tevens liedbegeleiding bij A.Seyler (Nijmegen), later oa bij Niek Duiven, Nicole Krijnen en Julia Wasowicz. Zij begeleidt vooral vocalisten (leerlingen van Caroline Spanjaard en Ien Bouwmans) en cellisten (leerlingen van Wikkie Vis). 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s